Μαρίνα Ασλάνογλου – Δημοσθένης Πέππας: Χωρισμός – «βόμβα» μετά από οκτώ χρόνια γάμου

Κουτσομπολιό

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, ύστερα από οκτώ χρόνια γάμου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμη Δεν είδες Τίποτα».

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε η ίδια η Μαρίνα Ασλάνογλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Mega

Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς που στόχο έχουμε, μεταξύ άλλων, την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας.

Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειάς μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορεί να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας».

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2016 στην Σκιάθο, ενώ το 2018 απέκτησαν τον γιο τους, ο οποίος παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Τον Ιούνιο του 2016 η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Σκιάθο. Η τελετή έγινε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με κουμπάρους τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου και τη σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη που είναι φίλες της νύφης και αλλά και τον δικηγόρο Χρήστο Καραμανλή που είναι φίλος του γαμπρού.

Το 2018 ο Δημοσθένης Πέππας και η Μαρίνα Ασλάνογλου γίνονται γονείς ενός αγοριού. Η γνωστή ηθοποιός από τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα, μέχρι και σήμερα, έχει μιλήσει ανοιχτά για τη διαδικασία της εξωσωματικής αλλά και το δύσκολο διάστημα που πέρασε.