Μαριάντα Πιερίδη σε Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Προφανώς για να ασχολείσαι τόσο μαζί μου, κάπου σε βοηθάει»

Κουτσομπολιό

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα»ανέφερε πως δεν μπορεί η Μαριάντα Πιερίδη από τη στιγμή που η ίδια έχει ανοίξει την πόρτα στα Μέσα να ασχοληθούν με την προσωπική της ζωή, ξαφνικά να μη θέλει να απαντά σε σχετικές ερωτήσεις.

Βλέποντας το συγκεκριμένο απόσπασμα η Μαριάντα Πιερίδη, αποφάσισε να απαντήσει με ένα κείμενο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram.

«Καταρχήν χαίρομαι που βοηθάω στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Προφανώς για να ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί μου κάπου αυτό σε βοηθάει. Από κει και πέρα, δεν έχω να δικαιολογηθώ για τίποτα. Θα απαντά όποτε θέλω να απαντάω και δεν θα απαντάω όποτε δεν θέλω να απαντάω, απλά πράγματα.

Το μόνο λοιπόν που έχω να πω, είναι το εξής: Εννοείται πως θα μοιραστώ ένα σοβαρό πρόβλημα που περνάω. Γιατί θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσω μια άλλη γυναίκα να αντιμετωπίσει και να κοιτάξει κατάματα το δικό της πρόβλημα. Η γυναικεία αλληλεγγύη και θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά για μένα είναι πάνω από όλα.

Όπως επίσης αντίστοιχα διαχειρίζομαι και τη χαρά μου. Χαίρομαι να τη μοιράζομαι. Η χαρά, όπως λέει και ένα ρητό, είναι σαν το φρεσκοζυμωμένο ψωμί όταν το βάλεις στο φούρνο, ανοίγεις όλα τα παράθυρα. Αν η άποψη του καθενός είναι διαφορετική από τη δική μου, ποσώς με ενδιαφέρει. Δε θα κατακρίνω τη δική σου άποψη, μην κατακρίνεις την δική μου. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων»,  έγραψε η Μαριάντα Πιερίδη.