Μαρία Ιωαννίδου για Νίκο Μουρατίδη: «Θα πνιγεί από την κακία του, θα σκάσει, έλεος»

Κουτσομπολιό

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τους γάμου ομόφυλων ζευγαριών, σχολιάζοντας παράλληλα τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη προς το πρόσωπό της.

«Αν ο νόμος και η κοινωνία τους το επιτρέπουν και μπορούν να το κάνουν και χωρίς να υπάρχει κριτική, ας το κάνουν. Εκεί που διαφωνώ και θα διαφωνώ και ας λένε ότι θέλουν, είναι στο θέμα του παιδιού.

Είναι πολύ ιδιαίτερο θέμα, να προσέξουμε παιδιά. Θα αλλάξει ο άνδρα πάνες; Έλεος παιδιά. Όλα θα τα κάνουν αυτοί; Ας αφήσουν κάτι για τις μητέρες για τις οικογένειες», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Όσον αφορά τον Νίκο Μουρατίδη ο οποίος είχε δηλώσει πως η Μαρία Ιωαννίδου έκανε καριέρα μασώντας τσίχλες, απάντησε: «Άσχετα από αυτά που λέει ο κύριος Μουρατίδης που δεν με γνωρίζει καν… Παρακαλώ πολύ μην προσβάλλουμε τον Φρέντυ Γερμανό. Είμαι σύζυγος Φρέντυ Γερμανού. Δεν μπορεί ο Φρέντυ Γερμανός να είχε σύζυγο του μια χαζή αγράμματη. Τι θα έλεγε 20 χρόνια; Ντροπή παιδιά, ντροπή, θα πνιγεί από την κακία του, θα σκάσει, έλεος».