Μαρία Ηλιάκη: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Νίκο Μουτσινά – «Δεν είναι ωραίο τώρα αυτό»

Κουτσομπολιό

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογενειακή της ζωή, την επιθυμία να επιστρέψει τηλεοπτικά, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.

Αρχικά, η Μαρία Ηλιάκη είπε: «Επειδή έχουν κατασταλάξει και τα πράγματα στην οικογένειά μας, η Κατερίνα θα πάει παιδικό, έχουμε αποφασίσει ότι θα ζήσουμε μόνιμα στην Ελλάδα… Έχουμε μπει σε μια σειρά, οπότε μέσα μου αρχίζει και φουντώνει η ανάγκη μου να επιστρέψω στη δουλειά. Επειδή το θέλω πολύ, έχω αρχίσει και συζητάω. Σχολιαστική εκπομπή δεν θα ήθελα γιατί είναι κάτι που το έχω κάνει στο παρελθόν και δεν θέλω να το ξανακάνω».

Στην συνέχεια, η Μαρία Ηλιάκη όταν ρωτήθηκε για τον Νίκο Μουτσινά ανέφερε: «Μου έχει λείψει ο Νίκος Μουτσινάς από την τηλεόραση. Νομίζω, επειδή ξέρω πολύ καλά τον Νίκο, εάν ξαναγύριζε, θα γύριζε με κάτι βραδινό. Νομίζω ότι αυτός είναι ο τηλεοπτικός του πόθος, να κάνει κάτι πιο βραδινό».

Τέλος, η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το αν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και απάντησε χαρακτηριστικά: «Παιδιά, να σας πω κάτι; Δεν είναι ωραίο τώρα αυτό. Δεν ξέρω, θα δούμε. Αν με καλέσει, θα το σκεφτώ».