Μαρία Αλεξάνδρου: «Η Μικαέλα Φωτιάδη δεν έχει κάνει μήνυση για τον ξυλοδαρμο της, γιατί ξέρει ποιος είναι και τον αγαπάει ακόμα»

Κουτσομπολιό

Η Σταρ Ελλάς 2015 και πρώην παίκτρια του GNTM, Μικαέλα Φωτιάδη, πρόσφατα σόκαρε τους διαδικτυακούς της φίλους, όταν δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες της όπου φαίνεται η ίδια βαριά χτυπημένη.

Η στενή της φίλη, Μαρία Αλεξάνδρου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» για τον ξυλοδαρμό που υπέστη η Μικαέλα Φωτιάδη.

Η Μαρία Αλεξάνδρου είπε αρχικά; «Μόλις έμαθα για τον ξυλοδαρμό στεναχωρήθηκα, αλλά ήταν αναμενόμενο. Η Μικαέλα είχε μια εμμονή με τον πρώην σύντροφό της, του έστελνε συνέχεια μηνύματα από έναν κοινό μας φίλο. Για μένα, είναι πολύ άνανδρος αν ο συγκεκριμένος έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσωπικά πιστεύω κατά 99% ότι αυτός το έχει κάνει. Το πράγμα βγάζει μάτι. Όταν συνέβη κάτι αντίστοιχο σε εμένα, πήγα κι έκανα μήνυση.

Εδώ, πού είναι η μήνυση; Η Μικαέλα Φωτιάδη ξέρει πολύ καλά ποιος το έκανε, το έχει δημοσιοποιήσει και η ίδια. Δεν έχει γίνει μήνυση, γιατί ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και τον αγαπάει ακόμα. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν πολύ χάλια. Δεν υπήρχε άλλη λέξη, πέρα από την πρώην σχέση της. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο στον κόσμο, πέρα από αυτόν».

«Δεν ήταν μια φυσιολογική σχέση αυτή. Η Μικαέλα Φωτιάδη ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ήταν ένα ράκος, είχε χάσει πολλά κιλά», πρόσθεσε η Μαρία Αλεξάνδρου.