Λύγισε ο Ορφέας Αυγουστίδης ακούγοντας τα λόγια της Ελένης Ράντου

Κουτσομπολιό

Καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, δέχτηκε μια όμορφη έκπληξη από την αγαπημένη του φίλη και νονά του παιδιού του, Ελένη Ράντου.

Η Ελένη Ράντου γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε με τα ομορφότερα λόγια για την πρώτη του θεατρική συνεργασία.

«Μετά από τόσα χρόνια νιώθω μεγάλη συγκίνηση που έχει γίνει ένας από τους νεότερους θιασάρχες και ονειρεύεται θεατρικά, είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτό. Νιώθω ότι έχω βάλει και γω λιθαράκι στο να αγαπήσει το θέατρο», είπε αρχικά η Ελένη Ράντου και πρόσθεσε:

«Είναι το καμάρι μου ο Ορφέας! Καμαρώνω και ξέρω ότι έχει διαλέξει τον δύσκολο δρόμο, αυτό είναι σπουδαίο. Εννοώ πως θα μπορούσε να κάνει μια εύκολη επιλογή και καριέρα. Είναι πάρα πολύ εμφανίσιμος και αρέσει πάρα πολύ στα κορίτσια, έχει ένα γκελ σκηνικό φοβερό και θα μπορούσε να κάνει την καριέρα του σταρ. Δεν την κάνει όμως, κάνει δύσκολα πράγματα, ψάχνει πάρα πολύ και μου είχε κάνει εντύπωση η κρίση του από όταν τον γνώρισα και ήταν 20 κάτι χρονών. Έχει μια νηφαλιότητα και μια ωριμότητα σκέψης που τροφοδοτούν εξαιρετικά το ταλέντο του».

Τέλος η Ελένη Ράντου συγκίνησε τον Ορφέα Αυγουστίδη λέγοντας: «Δεν ξέρω, είναι το πρότυπο μου. Αν είχα ένα παιδί θα ήθελα να ήταν ο Ορφέας».

Τότε ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέφερε: «Αν έκανε και άλλο παιδί, εννοεί. Έχει την Νικολέττα, εννοείται. Η Ελένη δεν έβαλε απλώς λιθαράκι, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύθηκε στο θέατρο αλλά πρέπει να πω και το εξής. Επειδή ακόμα δεν ήξερα, γιατί άφησα τα χρόνια και την γνωριμία μου με το θέατρο, αν δεν ήταν η Ελένη και δεν είχε αυτό το προστατευμένο περιβάλλον, με αυτή την αγάπη και τον τρόπο που συνδέεται με αυτό που κάνει, νομίζω ότι θα είχα φύγει τρέχοντας εάν έπεφτα σε άλλους θιάσους, με άλλους ανθρώπους και άλλον θιασάρχη, σε άλλα είδη. Αν έμεινα στο θέατρο, ήταν επειδή η Ελένη είχε τόση αγάπη και αφοσίωση που σκεφτόμουν ότι και γω κάπως έτσι ήθελα να συνδεθώ με αυτή την δουλειά».