Λουτσέσκου: «Μου φαινόταν ότι είχα κάποιες αλυσίδες στην ψυχή που δεν με άφηναν να ζήσω»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο Το Θέμα της Ημέρας

Στην κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος έφτασε ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του συμπολίτη, Άρη, μια επιτυχία που θα τη μνημονεύει για πάντα.
Μιλώντας σε ρουμανικό Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτύπωσε με ιδιαίτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, ενώ στάθηκε στις τελευταίες τρεις ημέρες πριν το ντέρμπι στο Χαριλάου, που θα έκρινε τον τίτλο.
Ο 55χρονος έκανε λόγο για ξάγρυπνες νύχτες και αλυσίδες στην ψυχή και στο μυαλό του που δεν τον άφηναν να ζήσει.
«Αυτός ο τίτλος είναι κάτι πέρα από το ποδόσφαιρο, έτσι τον θεωρώ. Τα παιδιά έδωσαν το 150%. Αν δεν το είχαν κάνει, δεν θα είχαμε καμία ευκαιρία. Είχα ξάγρυπνες νύχτες, με αγώνες Πέμπτη-Κυριακή, με έναν ασφυκτικό πρόγραμμα. Γυρνούσα 3-4 το πρωί στο σπίτι, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ξυπνούσαμε, ξανά στο δρόμο, ετοιμάζαμε τις βαλίτσες μας και φεύγαμε. Τα παιδιά ήξεραν πώς να αντιδράσουν και να παλέψουν», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Οι τελευταίες 3 μέρες ήταν μια συναισθηματική κόλαση για μένα. Αν και πίστευα και ήλπιζα βαθιά μέσα μου ότι μπορούσαμε να πάρουμε τον τίτλο, το μυαλό και η σκέψη μου δεν μου έδιναν ηρεμία. Μου φαινόταν ότι είχα κάποιες αλυσίδες στην ψυχή και στο μυαλό μου που δεν με άφηναν να ζήσω. Είναι πολύ δύσκολο να πω τι με συγκίνησε.
Όταν τελείωσε το ματς, ένιωσα τεράστια ανακούφιση. Στο καμαρίνι υπήρχε τρέλα, ευτυχία. Δεν μπορώ να πω ότι έχω δει ποτέ τέτοια χαρά. Μου άρεσε που έβλεπα τη χαρά των ανθρώπων και την ευτυχία τους», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Λουτσέσκου.

Tagged