Λουτσέσκου: «Είμαστε εδώ για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας!»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για τον πρώτο προημιτελικό του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ για το Conference League στο Βέλγιο, αλλά τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει το δικό της ποδόσφαιρο. Παράλληλα αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, ενώ εγκωμίασε τον κόσμο του «Δικεφάλου του Βορρά» για το πάθος που δείχνουν να είναι δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά, ο Ρουμάνος προπονητής μίλησε για:

-την τακτική που θα επιλέξει: «Δεν θα ήθελα να μοιραστώ κάτι. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αντιπροσωπεύει το βελγικό ποδόσφαιρο, ένα πρωτάθλημα με πολύ ένταση. Το Βέλγιο είναι μια ποδοσφαιρική χώρα. Εμείς προερχόμαστε από δυνατές αναμετρήσεις, είμαστε εδώ για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας».

-τα λάθη που δεν θέλει να δει να επαναλαμβάνονται: «Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει έναν αγώνα, η ομάδα έχει καλή νοοτροπία, προσπαθεί να ελέγξει τον αντίπαλο και να παίξει το ποδόσφαιρό της. Στο πρώτο ματς με την Ντιναμό είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά στην τελική το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για εμάς. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε τέτοια παιχνίδια οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, ο στόχος μου και των παικτών μου είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι, δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι θα γίνει σε μια εβδομάδα ή σε έναν μήνα».

-την πρόσφατη αλλαγή προπονητή στην Μπριζ: «Το ότι δεν θα παίξει ένας παίκτης δεν αλλάζει κάτι, όπως και εμείς δεν θα έχουμε τον Μουργκ και τον Έκονγκ. Ο προπονητής θα πρέπει να προσαρμοστεί και να βρει λύσεις. Δεν θέλω να σχολιάσω την αλλαγή προπονητή, απλά ξέρω ότι η Μπριζ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που εκπροσωπεί ένα υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο».

-τους υψηλούς στόχους του ΠΑΟΚ: «Είναι προφανές ότι οι καλύτερες αποδόσεις έρχονται όταν είμαστε συγκεντρωμένοι, όταν είμαστε σε θέση να αντιδρούμε με κρύο αίμα σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτό έρχεται όταν είσαι συγκεντρωμένος στη στιγμή, για αυτό προετοιμάζουμε την ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι. Κάθε παίκτης σε αυτό το γκρουπ είναι σημαντικός, έχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση μέσα από αυτή την διαδικασία, έτσι θα προσεγγίσουμε και τον αυριανό αγώνα. Μόλις τελειώσει αυτός ο αγώνας θα κοιτάξουμε τον επόμενο».

Tagged