Λουτσέσκου: «Χαρούμενος από τον χαρακτήρα που δείξαμε»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά το 2-2 του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και ανέφερε πως τα δυο γκολ της Ένωσης προήλθαν από λάθη της ομάδας του.
Επιπλέον, ο Ρουμάνος τεχνικός εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος για τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του, ενώ έχαναν με 2-0.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ένας αγώνας κρατά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και κρίνεται από τη συνολική εικόνα του αγώνα. Το αποτέλεσμα αυτό πως ήρθε; Τα δυο γκολ που δεχθήκαμε ήταν αποτέλεσμα δυο δικών μας λαθών. Και ήρθαν χωρίς η ΑΕΚ να έχει τη μεγάλη φάση απέναντι στη δική μας εστία.
Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τουλάχιστον το ένα γκολ. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Εμείς έπρεπε να δώσουμε ότι μπορούμε για να γυρίσουμε το ματς. Δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού μας αλλά παλέψαμε ως το τέλος, σκοράραμε δυο γκολ και πήραμε αυτή την ισοπαλία.
Είμαι πολύ χαρούμενος προφανώς γιατί πήραμε ένα αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα αλλά κυρίως είμαι πιο χαρούμενος για τον χαρακτήρα που δείξαμε μετά το 2-0. Δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε μεγάλη θέληση και αυτό το κάναμε και μετά το 2-2 αφού ψάξαμε το τρίτο γκολ άσχετα αν αυτό μπορεί να είχε ρίσκο.
Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση, δώσαμε το 50ο ματς, μια μεγάλη σεζόν για εμάς και ξεκινώντας το καλοκαίρι που μπορεί να μην πιστεύαμε πως θα φτάναμε εδώ, πρώτοι και επίσης στους ”8” μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αλλά έχουμε πολλά ματς ακόμη μπροστά μας και θα τα δώσουμε όλα για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Tagged