Λήγει η διορία του Παναθηναϊκού σε Γιαννούλη

Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει σκόπιμα την απόκτηση αριστερού μπακ, αφού έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις του στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την Νόριτς κι έχει στα χέρια του μία μεγάλη πρόταση από το «τριφύλλι», η οποία ναι μεν τον ικανοποιεί, όμως εκείνος εμμένει μέχρι στιγμής στην επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Αυτό βέβαια δεν πρόκειται να συμβεί κάτω υπό τις οποιεσδήποτε συνθήκες, αφού ο Γιαννούλης θέλει να παραμείνει εκεί μόνο αν βρει μία ομάδα, η οποία θα έχει και το κατάλληλο πρότζεκτ, που θα του προσφέρει όλα αυτά που επιθυμεί. Όσον αυτό δεν συμβαίνει, η επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα φαντάζει πιο κοντά κι εκεί οι «πράσινοι» φαίνεται πως είναι αυτοί που έχουν το… πάνω χέρι με τα τωρινά δεδομένα.
Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον την δυνατότητα να περιμένει τον 28χρονο Έλληνα παίκτη όσο χρειαστεί. Γι’ αυτό κι έχει θέσει ως χρονικό όριο για την περίπτωσή του την προσεχή Κυριακή (30/06). Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά και ο Γιαννούλης μέχρι τότε δεν δώσει τα χέρια με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, τότε οι «πράσινοι» θα ενεργοποιήσουν το plan B.

Μπορεί ονόματα να μην έχουν γίνει γνωστά ακόμα, ωστόσο έχει καταρτιστεί η απαραίτητη λίστα και έχει ήδη γίνει η απαραίτητη προεργασία, έτσι ώστε να υπάρχει πρόσφορο έδαφος, σε περίπτωση που τελικά παραστεί η ανάγκη, να κλείσει γρήγορα η εναλλακτική επιλογή.

Tagged