Λευτέρης Πανταζής: Επέστρεψε από την Αμερική και διασκέδασε με τον Άγγελο Διονυσίου και τη Χριστίνα Κολέτσα

Κουτσομπολιό

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Λευτέρης Πανταζής καθώς μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Αθήνα, ταξίδεψε σε ΗΠΑ και Καναδά για την παγκόσμια περιοδεία του.

Η τουρνέ ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη και το φημισμένο Melrose Ballroom, του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Tony Georgiton, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο.

Μετά το Μεγάλο Μήλο ο Λευτέρης Πανταζής και οι συνεργάτες του, μουσικοί και τραγουδιστές, πραγματοποίησαν μια επίσης πολύ επιτυχημένη live εμφάνιση σε κέντρο διασκέδασης στη Βοστόνη, όπου τόσο τα λουλούδια όσο και τα δολάρια έπεσαν… βροχή.

Σειρά είχαν οι ελληνικές βραδιές στον Καναδά, Μόντρεαλ και Τορόντο, ενώ στη συνέχεια ο Λευτέρης τραγούδησε τον «Παπαγάλο», το «Αμάρτησα», την «Ταραχή» και όλα τα άλλα διαχρονικά σουξέ του στους ομογενείς της Βιρτζίνια, του Σικάγου, της Φλόριντα, του Σαν Φρανσίσκο και άλλων μεγάλων πόλεων της βόρειας Αμερικής.

Ωστόσο ο Λευτέρης Πανταζής επέστρεψε στην Αθήνα και διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο Eliot στο κέντρο της πόλης, όπου και εμφανίζονται ο Άγγελος Διονυσίου και η Χριστίνα Κολέτσα.

Μάλιστα ο Λευτέρης Πανταζής δεν αρνήθηκε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Ο Λευτέρης Πανταζής θα μείνει μόνο τρεις ημέρες στην Αθήνα κι έπειτα θα κάνει ακόμα ένα μακρινό ταξίδι, αυτή τη φορά μόνο με την κόρη του, Κόνι Μεταξά, και τους μουσικούς τους.

Ο προορισμός τους θα είναι η Αυστραλία, όπου έχουν προγραμματίσει πέντε μεγάλες συναυλίες για να διασκεδάσουν τους ομογενείς.

Από εκεί κι έπειτα ο Λευτέρης Πανταζής κάνει ήδη συζητήσεις με επιχειρηματίες και για το καλοκαίρι, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε μουσικά σχήματα τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.