Λαρεντζάκης: «Οι νίκες αυτές δείχνουν χαρακτήρα!»

Ειδήσεις Μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός κόντρα σ Θεούς και Δαίμονες γύρισε ένα παιχνίδι που μέχρι το 30΄φαινόταν χαμένο απέναντι στην Παρτίζαν και έφυγε θριαμβευτής από το Βελιγράδι κάνοντας κατάθεση ψυχής στο παρκέ της «Stark Arena»
Με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να εστιάζει στους τομείς που εξώθησαν τους νταμπλούχους Ελλάδας σε αυτή τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη
Αναλυτικά: «Παίξαμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ένα μπάσκετ που θέλουμε να δείχνουμε σαν ομάδα. Οι νίκες αυτές δείχνουν χαρακτήρα και πρέπει να παίζουμε σε αυτό τον ρυθμό γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη.
Στο παιχνίδι πηγαίναμε φάση-φάση, όπως μας είπε κι ο κόουτς και κάθε άμυνα ήταν σημαντική. Όταν παίξαμε άμυνα στην μπάλα, αυτό ήταν το ‘κλειδί’ και ‘γυρίσαμε’ το ματς. Βάλαμε μεγαλύτερη πίεση στην άμυνα, μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη. Έπρεπε να πάμε όλοι μαζί στα ριμπάουντ και αυτό ήταν σημαντικό για να αλλάξει το μομέντουμ του αγώνα.
Πάντα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι, δεν κάνουμε σχέδια μακρινά. Θα ξεκουραστούμε τώρα και μετά παίζουμε με τον Άρη. Δεν μου αρέσει να λέω για… ταβάνια και που μπορούμε να φτάσουμε, ειδικά φέτος με τους τραυματισμούς. Αυτή η νίκη δείχνει τι ομάδα είμαστε».

Tagged