Λαρεντζάκης: «Να ενώσουμε όλους τους Έλληνες και να πανηγυρίσουμε!»

Ειδήσεις Μπάσκετ

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να παλέψει για ένα εισιτήριο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς θα διοργανώσει το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου).
Ένας από τους παίκτες που θα βρίσκονται στη 12άδα την οποία ανακοίνωσε ο Βασίλης Σπανούλης, είναι και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ΕΟΚ και μίλησε για το τουρνουά που ξεκινά.
«Θεωρώ, ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη και βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Παίξαμε μερικά φιλικά, όπου είδαμε τις δυνατότητες και τα ελαττώματά μας, ενώ και οι προπονήσεις είναι πολύ δυνατές. Πιστεύω, με βάση αυτά, ότι θα παρουσιάσουμε στην πρεμιέρα με τη Δομινικανή Δημοκρατία αυτά, που θέλουμε κι έχουμε δουλέψει όλες αυτές τις μέρες», είπε σχετικά με την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας.
Ο Λαρεντζάκης στάθηκε, επίσης, στο γεγονός πως η «γαλανόλευκη» αγωνίζεται ως διοργανώτρια σε αυτό το Προολυμπιακό Τουρνουά και επισημαίνει τη «δίψα» όλων για την πρόκριση, ως το πιο σημαντικό στοιχείο: «Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να σου δίνει ο κόσμος ώθηση και να παίζεις στη δική σου έδρα. Εχουμε την ψυχολογία, έχουμε καταφέρει σε αυτές τις μέρες να χτίσουμε μια χημεία ως σύνολο αυτές τις μέρες και νομίζω, ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό ως στοιχείο από το γεγονός, ότι έχουμε τεράστια επιθυμία να βρεθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».
Αναφορικά με την καθημερινότητα υπό τις οδηγίες του Σπανούλη και την καθοδήγηση της Επίσημης Αγαπημένης από τον ίδιο ως ομοσπονδιακό τεχνικό, ο ο 30χρονος «άσος» σχολίασε: «Ο κόουτς Σπανούλης είναι ένας άνθρωπος, που ξέρει το μπάσκετ και ζει για αυτό. Θέλει να περάσει και σε εμάς αυτή την αγάπη, την όρεξη για δουλειά, την επιθυμία κι εμείς έχουμε μεγάλη διάθεση να ανταποκριθούμε και να πάρουμε όσο περισσότερα ερεθίσματα μπορούμε, που θα μας βοηθήσουν».
Ως επίλογο ο Λαρεντζάκης, ένας παίκτης που έχει την δική του… σύνδεση με την εξέδρα, έστειλε το δικό του μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους: «Είναι μεγάλη υπόθεση το γεγονός, ότι το Προολυμπιακό Τουρνουά διεξάγεται στην χώρα μας. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί και να ενώσουμε ξανά όλους τους Έλληνες. Το ελληνικό μπάσκετ και ο ελληνικός αθλητισμός χρειάζονται νέες μεγάλες επιτυχίες και η Εθνική Ομάδα υπάρχει, για να ενώνει».

Tagged