Λάκης Λαζόπουλος για Γιώργο Νταλάρα: «Δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου»

Κουτσομπολιό

Ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το podcast του, σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο ο Γιώργος Νταλάρας αντιμετώπισε τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν κατά την έξοδό του από ραδιοφωνικό σταθμό.

«Ο Νταλάρας είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Από τον τρόπο που μιλάει φαίνεται ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, όσο δε από χιούμορ, δεν διαθέτει καθόλου», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Εγώ μάλιστα, ήμουν μάρτυρας στην περιβόητη δίκη του Τζίμη Πανούση με τον Γιώργο Νταλάρα. Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του, είναι οι νότες. Αν παραβλέψεις αυτό το κακότροπο ύφος που έχει, θα συμφωνήσω μαζί του στο θέμα των δημοσιογράφων. Μαζεύονται σαν “ύαινες” και θεωρούν πως τα ερωτήματα που έχουν πρέπει να απαντηθούν οποιαδήποτε ώρα θέλουν αυτοί και με τον τρόπο που θέλουν αυτοί», συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Επιτρέψτε μου να πω ότι όπως στον βιασμό έτσι και στον τηλεβιασμό όταν ο ερωτώμενος λέει όχι, πρέπει να σταματήσεις. Όταν παρά το όχι, οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν, υπάρχει το αδίκημα του τηλεβιασμού. Η λογική του ότι ο δημοσιογράφος παίρνει ένα μεροκάματο και ο άλλος είναι υποχρεωμένος να απαντάει, είναι λάθος», κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος.