Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν χαλάω τη ζαχαρένια μου»

Κουτσομπολιό

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε στην κάμερα του I love Σου Κου για τις δύσκολες ημέρες στην εκπομπή μετά την απώλεια του πατέρα της Φαίης Σκορδά και για την αναφορά που έκανε για τον ίδιο η Κατερίνα Καινούργιου με καθόλου κολακευτικά σχόλια.

«Ήταν πραγματικά μια δύσκολη εβδομάδα. Φυσικά για τη Φαίη πολύ πιο δύσκολη. Ελπίζω η επόμενη να είναι πολύ καλύτερη. Με τη Φαίη επικοινωνήσαμε όσο πρέπει. Από σεβασμό στη Φαίη δε θέλω να τα γυροφέρνουμε, ήταν αυτό που ήταν, αν άρεσε ή όχι δε με ενδιαφέρει καθόλου, και όποιος είπε κάτι, πάλι δε με ενδιαφέρει. Το θεωρώ τελείως άστοχο όλο αυτό το πράγμα» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στη συνέχεια, αναφορικά με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε: «Τι να απαντήσω στην Κατερίνα Καινούργιου; Τίποτα. Και πάλι από σεβασμό προς τη Φαίη, δε θα ήθελα να ανοίξω ένα τέτοιου είδους ξεκατίνιασμα. Ούτε καν. Τι να με ενοχλήσει; Για να με ενοχλήσει κάτι, θα πρέπει να με ενδιαφέρει ο άνθρωπος που το λέει. Καμία ενόχληση. Δεν χαλάω τη ζαχαρένια μου… Δε νομίζω να μπω στη διαδικασία να της απαντήσω. Δεν έχει νόημα. Ειλικρινά, δε με αγγίζει, δε με νοιάζει, δε με ακουμπάει.

Θέλω να είναι καλά, να έχει εκεί την εκπομπή της, να κάνει ό,τι θέλει. Τι με νοιάζει να ασχοληθώ; Έχω τα δικά μου. Πως είχα παίξει εγώ σημαντικό ρόλο σε αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη; Εγώ θυμάμαι ότι είχε ρίξει έναν οχετό στη Φαίη. Εμένα ο ρόλος μου ήταν ότι μετά προσπάθησα, με το δικό μου τρόπο στο Instagram, όχι στην τηλεόραση, να κάνω μια αναφορά μόνο στη Φαίη. Πως έπαιξε ρόλο αυτό που είπα εγώ μετά; Είχε προβλέψει από πριν τι θα πω; Άρα υπάρχει σύγχυση».

Τέλος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε και σε όσους χαρακτήρισαν την εκπομπή μνημόσυνο, λέγοντας: «Θα τους άρεσε να το ακούγανε αυτό αν είχανε χάσει τον γονιό τους;»