Κυρ. Βελόπουλος: «Πλήρης δικαίωση της Ελληνικής Λύσης για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών-Ας μας πει ο κ. Ανδρουλάκης τι φοβάται»

Ειδήσεις

Ο Κυριάκος Βελόπουλος σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ να κάνει εν μέρει δεκτή την αίτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του, έκανε λόγο για «πλήρη δικαίωση της Ελληνικής Λύσης, σε σχέση με τις συνεχείς παραβιάσεις του Συντάγματος».

Τόνισε ότι «τώρα λοιπόν ο κ. Ανδρουλάκης πρέπει να κάνει μία μήνυση στον κ. Μητσοτάκη και στον κ. Δημητριάδη, που δεν την έχει κάνει εδώ και μήνες και είναι περίεργο αυτό, για να μάθει όχι γιατί τον άκουγαν, αλλά ποιοι τον άκουγαν». «Ήρθε η ώρα λοιπόν να κάνει το αυτονόητο, που δεν έκανε τόσο καιρό. Αλλιώς, κάτι φοβάται. Ας μας πει λοιπόν τι φοβάται ο κ. Ανδρουλάκης», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την έξαρση της εγκληματικότητας. «Διαρρήξεις, βιασμοί, δολοφονίες, καθημερινά φαινόμενα στην ελληνική κοινωνία. Και τώρα ο κ. Χρυσοχοΐδης πήρε την απόφαση να κάνει τηλεδιάσκεψη με δυόμισι χιλιάδες αστυνομικούς για την ενδοοικογενειακή βία», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Πρόσθεσε ότι «με τηλεδιασκέψεις δεν κάνεις διοίκηση. Δεν ασκείς διοίκηση. Δεν κυβερνάς. Ούτε κάνεις αστυνομία. Απλά κάνεις επικοινωνία και όχι ουσία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged