Κυρ. Βελόπουλος: «Ο συνταξιούχος πρέπει να επανακτήσει την αξιοπρέπειά του»

Ειδήσεις

«Σήμερα βγήκαν στους δρόμους οι συνταξιούχοι. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τους έκοψαν τις συντάξεις. Τους οδήγησαν στον αφανισμό και στην πείνα. Εμείς επιμένουμε ότι μπορούμε να δώσουμε 4.000 ευρώ σύνταξη, αρκεί να γίνουν οι εξορύξεις. Επιμένουμε να δώσουμε λεφτά στους Έλληνες», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. «Γιατί ο συνταξιούχος πρέπει να επανακτήσει την αξιοπρέπειά του. Είναι ο πατέρας μας, είναι ο παππούς μας, είναι ο δικός μας άνθρωπος», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Σχολιάζοντας τις «δηλώσεις του κυρίου Κασσελάκη», ανέφερε ότι «προκαλούν τον γέλωτα. Πραγματικά, ενώ ζητάει εκλογές, ενώ ο ίδιος καταγγέλλει νοθεία στις εκλογές που θα γίνουν, χωρίς να κοιτάξει το αδιάβλητο, επιμένει στις εκλογές. Ασυνάρτητη πολιτική, από ασυνάρτητους πολιτικούς».

«Εδώ λοιπόν, μάλλον τον διακατέχει το άγχος για την δεύτερη θέση. Να του πούμε λοιπόν ότι δεν είναι δεδομένη ούτε η δεύτερη, ούτε η τρίτη, ούτε η τέταρτη θέση για τον κύριο Κασσελάκη», πρόσθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Τέλος, αναφερόμενος στην αναστολή των εργασιών στον flyover της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε: «Το Συμβούλιο της Επικρατείας απεφάνθη: Τέλος ο flyover. Τέρμα τα παιχνίδια εις βάρος των πολιτών της Θεσσαλονίκης. Το λέγαμε από την πρώτη στιγμή. Είναι εγκληματικό το έργο, γιατί απλά βολεύει τον ολιγάρχη ή τους ολιγάρχες, που κατασκευάζουν το έργο».

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Βελόπουλο, «υπάρχει τρόπος και αυτός είναι δεδομένος. Ποιος; Ο μεγάλος περιφερειακός» επισήμανε, καλώντας τον πρωθυπουργό «να σταματήσει να παίζει με τη Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged