Κυρ. Βελόπουλος: «Ο πρωθυπουργός επιχειρεί για άλλη μια φορά να αλλάξει την ατζέντα»

Ειδήσεις

«Ο πρωθυπουργός επιχειρεί για άλλη μια φορά να αλλάξει την ατζέντα, κάνοντας λόγο για “πάρτυ βίας” στα πανεπιστήμια. Το πραγματικό “πάρτυ” όμως, γίνεται από τα καρτέλ και τους ολιγάρχες, με την ακρίβεια στα βασικά είδη διαβίωσης, την αισχροκέρδεια στα καύσιμα και την ενέργεια», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συμπλήρωσε ότι «ειδικά αυτό το “πάρτυ”, το κάνει ο ίδιος και οι φίλοι του, εις βάρος του ελληνικού λαού».

Ελληνική Λύση: Ο πρωθυπουργός έχει μετατρέψει τα ταξίδια εξωτερικής πολιτικής σε προσωπικά «ταξίδια αναψυχής»

«Η είδηση ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης μετέβη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην όαση της Σίβα, με πρόφαση την επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο, δείχνει έλλειψη σοβαρότητας και ζημιώνει την εξωτερική μας πολιτική», τονίζει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του κόμματος «δυστυχώς ο πρωθυπουργός έχει μετατρέψει τα ταξίδια εξωτερικής πολιτικής σε προσωπικά “ταξίδια αναψυχής”, αντί να πραγματοποιεί διεθνείς παρεμβάσεις ουσίας».

Όπως επισημαίνεται «η “ουσία” στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ενώ δεχθήκαμε μειωμένη επήρεια με την Αίγυπτο, δεν προβήκαμε στη σύναψη ισχυρής στρατιωτικής συμμαχίας με αμοιβαία αμυντική συνδρομή, ώστε να αντιπαρατεθούμε με την Τουρκία. Έτσι, η Αίγυπτος εάν το θεωρήσει σκόπιμο, μπορεί κάλλιστα να “παίξει σε διπλό ταμπλό”, αφού δώσαμε τα πάντα χωρίς να εξασφαλίσουμε αντίστοιχες δεσμεύσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged