Κρούση της ΑΕΚ σε Παλάσιος! Ψηλά στις προτιμήσεις του Ματίας Αλμέιδα φέρεται να βρίσκεται ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού!

"Κοριός" στα Αποδυτήρια Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο Το Θέμα της Ημέρας

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται ήδη στην ΑΕΚ όσον αφορά το μεταγραφικό πλάνο της επόμενης σεζόν. Με την περίπτωση του Σεμπάστιαν Παλάσιος να είναι ψηλά στις προτιμήσεις των «κιτρινόμαυρων»

Ο μάνατζερ του Παλάσιος έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση των Πρασίνων πως προτίθεται να καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά στον πελάτη του. Αυτή θα περιλαμβάνει κλειστό διετές συμβόλαιο με αποδοχές ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το Πρωτάθλημα και βγει στην Ευρώπη. Ειδάλλως, η πρόταση θα “πέσει” στις 800.000 ευρώ τον χρόνο, πάλι για κλειστό διετές.
Αναφορικά με τις κινήσεις της ΑΕΚ στην υπόθεση, πρέπει να σημειωθεί πως ο Ματίας Αλμέιδα τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στις ικανότητες του συμπατριώτη του και μάλιστα φέρεται να έχει μιλήσει μαζί του για την προοπτική ένταξής του στην Ένωση!
Ο Ντελγκάδο λέει πως πρόταση που έχει μεταφερθεί στην πλευρά Παλάσιος από τους Κιτρινόμαυρους είναι για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 3,3 εκατ. μικτά, ήτοι 1,1 εκατ. ετησίως. Πάντως, ο ατζέντης του 32χρονου φέρεται επίσης να τονίζει πως υπάρχουν υψηλότερες προσφορές για τον Παλάσιος από ομάδες στο Μεξικό.

Tagged