Κράτησε κλειστά τα χαρτιά του ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς: «Έχουμε προπονητή»

"Κοριός" στα Αποδυτήρια Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη, ως νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, μιλώντας στην Σερβική Meridien . Ο Σέρβος αναφέρθηκε στη χαρά του κόσμου για την επιστροφή του, την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας ενώ στο ερώτημα για τον Μπαχάρ και το πιθανό ενδιαφέρον της ομάδας για τον Ισραηλινό προπονητή ήταν κάθετος αναφέροντας πως: “Εχουμε προπονητή”.!

 

Αναλυτικά ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς μίλησε για:

Για την χαρά των οπαδών για την επιστροφή του: “Το ίδιο νιώθω κι εγώ, γιατί η αγάπη για τον Ολυμπιακό δεν σταματά ποτέ. Δεν νομίζω ότι έφυγα ποτέ. Είμαι πολύ καιρό στην Αθήνα. Διατηρώ φιλικές σχέσεις με τον Πρόεδρο Μαρινάκη. Είμαστε πάντα σε επαφή. Η τυπική αποχώρηση από την επίσημη θέση δεν με χώρισε ποτέ από τον σύλλογο. Αυτή είναι τώρα απλώς μια επίσημη επιστροφή. Σημαίνει την πρόσκληση του προέδρου προς εμένα και είμαι εδώ για να επιστρέψω στον σύλλογο αυτό που του αξίζει: δόξα”.

Για την κατάσταση που βρίσκει τώρα στους ερυθρόλευκους: “Η κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική. Έχουμε σημαντικά υψηλότερη ποιότητα παιχνιδιού από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματα. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά φυσικά υπάρχει διέξοδος. Μας περιμένουν αρκετά δύσκολα ματς. Πρώτα ο ΟΦΗ, μετά η Φερεντσβάρος στην ευρωπαϊκή σκηνή και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι καιρός να προχωρήσουμε. Έχουμε συνηθίσει τους οπαδούς σε νίκες και τίτλους, που σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό”.

Για τις φήμες που θέλουν τον Μπαράκ Μπαχάρ να αντικαθιστά τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο: “Έχουμε προπονητή”.

Για το αν το πρωτάθλημα είναι ρεαλιστικός στόχος, όντας ο Ολυμπιακός στο -9 απο την κορυφή: “Ως παίκτης ήμουν πάντα αισιόδοξος και πιστέψτε με, τίποτα δεν έχει αλλάξει ακόμα και σήμερα. Θα χρησιμοποιήσω μια κοινοτοπία, γιατί η ελπίδα πεθαίνει πραγματικά τελευταία. Θέλουμε να κερδίσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος”.

Tagged