Κούγιας: «Θα καταθέσουμε στοιχεία που αναδεικνύουν την εγκληματική οργάνωση»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Ο Αλέξης Κούγιας άσκησε έφεση σήμερα (6/2) για την ποινή των 3,5 μηνών, που του επιβλήθηκε. Η έφεσή του, θυμίζουμε, εκδικάζεται την Τετάρτη. Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κατέθεσε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και για τις καταγγελίες, που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν ξεκινήσει η διαδικασία ανέφερε ότι θα καταθέσει «120 αποδεικτικά στοιχεία-ντοκουμέντα για την τεράστια εγκληματική οργάνωση, η οποία ελέγχει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ».
Αναλυτικά δήλωσε:
«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στα μέλη της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού, διότι είναι το μόνο θεσμικό όργανο, το οποίο έδειξε ενδιαφέρον στις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα και μετά την κλήση συγκεντρώσαμε 120 αποδεικτικά στοιχεία-ντοκουμέντα τα οποία και σήμερα θα καταθέσουμε.
Είναι όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία και ανέφερα στην συνέντευξη Τύπου έπειτα και από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα οποία αναδεικνύουν περιγραφικά και όχι με λεπτομέρειες την τεράστια εγκληματική οργάνωση η οποία ελέγχει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ και ουσιαστικά δηλητηριάζει και τα τρία πρωταθλήματα με απώτερο σκοπό την αποκομιδή εκατομμυρίων ευρώ από το παράνομο στοίχημα».

Tagged