Κώστας Φαλελάκης: «Δέχτηκα και απειλητικά μηνύματα, μου έγραφαν “θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα”»

Κουτσομπολιό

O Κώστας Φαλελάκης μίλησε, μεταξύ άλλων σε τηλεοπτική του συνέντευξη, και για την απώλεια του Μηνά Χατζησάββα, αλλά και τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν τότε.

«Μετά τον θάνατο του Μηνά βρισκόμουν σε έναν αγώνα επιβίωσης, ήμουν δύσκολα οικονομικά, δούλευα πολλές ώρες για να καταφέρω να βιοποριστώ. Μετά τον θάνατο του Μηνά έπρεπε να πληρώσω έναν άδικο φόρο, καθώς η κοινή μας περιουσία που ήταν στο όνομα του Μηνά φορολογήθηκε. Κι εγώ έπρεπε να πληρώσω 30.000 ευρώ στο φόρο κληρονομιάς για το σπίτι που είχαμε αγοράσει από κοινού με δάνειο στο όνομά του», είπε αρχικά ο Κώστας Φαλελάκης.

Ο Κώστας Φαλελάκης είπε στη συνέχεια: «Με τον Μηνά η γνωριμία και ο έρωτάς μας ήταν καρμικός, τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Με το που άρχισε η σχέση μου με τον Μηνά, έκανα coming out στους γονείς μου. Δεν μίλησα ποτέ ανοιχτά στον πατέρα μου για τη σχέση μου, τον Μηνά τον θεωρούσε φίλο μου. Θύμωσα πολύ όταν δεν μπόρεσα να κηδέψω τον Μηνά, ήταν ένα μεγάλο χαστούκι. Δέχτηκα και απειλητικά μηνύματα τότε, μου έγραφαν “θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα”».