Κωνσταντάρας vs Καινούργιου: Σε άγρια κόντρα με ευθείες επιθέσεις – «Δεν θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση!»

Κουτσομπολιό

Η κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου και του Λάμπρου Κωνσταντάρα καλά κρατεί. Τα δύο τηλεοπτικά πρόσωπα επιδόθηκαν σε έναν διάλογο με ευθείες επιθέσεις στο Twitter.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» το πρωινό του Σαββάτου (6/4).

«Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν η μοναδική μου επιλογή και δεν είχα καμία άλλη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ατάκα που σχολιάστηκε τόσο στο πάνελ της Μπέττυς Μαγγίρα όσο και στα social media.

Μάλιστα, ένας χρήστης του Χ (πρώην Twitter) ανάρτησε screenshot με τη συγκεκριμένη δήλωση του δημοσιογράφου και η Κατερίνα Καινούργιου «σήκωσε το γάντι» και έσπευσε να απαντήσει, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της.

«Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση;», έγραψε η παρουσιάστρια του Alpha με ειρωνική διάθεση και συμπλήρωσε: «Δεν θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση! Μ’ αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν άργησε να μπει στη συζήτηση, χρησιμοποιώντας σκληρό λόγο απέναντι στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχεις συνηθίσει να μην σου απαντούν μάλλον ή να είναι δουλοπρεπείς. Προφανώς δεν έχετε βίντεο να δεις τις εκπομπές σου και τους τόνους κακίας που έχεις εκτοξεύσει και θα μιλήσεις ΕΣΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ για κακό άνθρωπο; Ας γελάσω. Καθρεφτάκι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά.

«Θέλω μόνο να είσαι καλά. Φιλιά πολλά», ήταν η απάντηση που αρκέστηκε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου.