Κόλο Μουανί για τη μάσκα του Εμπαπέ: «Πραγματικά δεν μπορείς να δεις τίποτα!»

Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά τον τραυματισμό στη μύτη του στην 1η αγωνιστική των ομίλων στο Euro 2024 αναγκάστηκε να αγωνίζεται με ειδική προστατευτική μάσκα.
Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει δεχθεί έντονη κριτική για την εμφάνισή του στο τουρνουά, μετρώντας ένα γκολ από την άσπρη βούλα σε τέσσερα παιχνίδια.
Η μάσκα αποτελεί μία δυσκολία για τον Εμπαπέ, με τον Κολό Μουάνι να το επιβεβαιώνει, καθώς εξήγησε πως όταν τη δοκίμασε -όπως κι οι υπόλοιποι παίκτες της Γαλλίας- δεν μπορούσε να δει τίποτα.
«Δεν μπορούμε να δούμε τίποτα, πραγματικά δεν μπορούμε να δούμε τίποτα. Είναι δύσκολο και πρέπει να είναι περίπλοκο να παίζεις με αυτό», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια ανέφερε για τον Εμπαπέ:
«Είναι φυσικό γι’ αυτόν. Έχει αυτό το χάρισμα να κουβαλάει την ομάδα, το γκρουπ. Δίνει ιδέες και συμβουλές στους παίκτες. Γεννήθηκε για να τραβήξει την ομάδα προς τα πάνω. Είναι στο χέρι μας να τον βοηθήσουμε, να τον πιέσουμε να σκοράρει. Η διοργάνωση δεν έχει τελειώσει ακόμη. Εκτός από τη μικρή του σπασμένη μύτη, είναι καλά σωματικά.»

Tagged