Κόλιανιν: «Η άμυνά μας ήταν εξαιρετική!»

Άλλα Σπορ Ειδήσεις

Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός θριαμβεύοντας του Παναθηναϊκού με 11-3 κι άνοιξε το σκορ στην ημιτελική σειρά των πλέι – οφ.
Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο επί της Μπρέσια, οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν απέναντι στους «Πράσινους», με τον τεχνικό Χέρβο Κόλιανιν να στέκεται στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία των αθλητών του: «Προηγούμαστε 1-0 στη σειρά. Μπήκαμε σε ρυθμό αγώνων κάθε δυο μέρες και το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Εντελώς διαφορετικό ματς από αυτό με την Μπρέσια, γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες στην επίθεση, αλλά η άμυνα ήταν εξαιρετική Συγχαρητήρια στα παιδιά, προχωράμε».
Ο Μανώλης Ζερδεβάς από την πλευρά του επεσήμανε τα εξής: «Φτάσαμε στο τέλος της χρονιάς, πρέπει να είμαστε σοβαροί. Κάναμε την αρχή στους ημιτελικούς στην έδρα μας, με ένα εύκολο σκορ κατά τη γνώμη μου. Δείξαμε την ποιότητά μας, αλλά δεν λέει κάτι αυτό, πρέπει να πάρουμε και το δεύτερο παιχνίδι. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι το Final-4, αλλά πηγαίνουμε βήμα-βήμα, τώρα έχουμε το πρωτάθλημα, το οποίο θέλουμε να κατακτήσουμε».

Tagged