Κίνι: «Ελπίζουμε ο κόουτς να μας κάνει να κερδίσουμε το Conference League!»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Στους ρυθμούς του επερχόμενου και ιστορικής σημασίας τελικού του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα κινούνται τα πάντα πλέον στον Ολυμπιακό!
Άπαντες δείχνουν να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του σπουδαίου αυτού ραντεβού και φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν ρτον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να γράψουν ιστορία και να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας!
Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Ισπανού μπακ Κίνι στο « Radio Bruno».
Αναλυτικά τα όσα τόνισε: «Έχουμε μεγάλη διάθεση να παίξουμε τον τελικό, είναι μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογό μας. Ο αγώνας με τη Μακάμπι ήταν δύσκολος γιατί κάναμε ανατροπή στον επαναληπτικό. Κερδίσαμε την Άστον Βίλα που ήταν το φαβορί για να κερδίσει τη διοργάνωση. Έχουμε παίκτες με πολύ ποιότητα ειδικά στην επίθεση που κάνουν τη διαφορά και το δείχνουν σε κάθε παιχνίδι, οι αντίπαλοί μας δεν αισθάνονται ποτέ άνετα, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε την Τετάρτη γιατί δεν το κάναμε πάντα».

Συνέχισε ακόμα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δει πολλά βίντεο για τη Φιορεντίνα ακόμα, παίξαμε στο πρωτάθλημα την Κυριακή και μετά είχαμε κάποιες ελεύθερες στιγμές, τώρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον αγώνα. Όλοι γνωρίζουμε τη Φιορεντίνα, έχει παίκτες κορυφαίου επιπέδου που κάνουν τη διαφορά, οι ιταλικές ομάδες είναι πολύ δύσκολο να νικηθούν, θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να κερδίσουν γιατί είναι ο δεύτερος συνεχόμενος τελικός τους. Δεν επηρεάζει το γεγονός ότι είχαμε 10 μέρες για να προετοιμαστούμε για τον τελικό, δεν νομίζω ότι είναι σημαντική λεπτομέρεια για τον τελικό, αν κερδίσεις λες ότι είχες περισσότερες μέρες, αν χάσεις είναι επειδή ίσως το άλλοι έπαιξαν μια εβδομάδα πριν και κρατήθηκαν σε ρυθμό.

Ο Μεντιλίμπαρ έφτασε σε μια δύσκολη στιγμή αλλά μας έδωσε ηρεμία, μας έβαλε να κάνουμε τα πιο απλά αλλά αποτελεσματικά πράγματα, μετά τα αποτελέσματα μας βοήθησαν να εφαρμόσουμε τις ιδέες του προπονητή μας, η βελτίωση ήταν εμφανής. Ελπίζουμε ότι καθώς κέρδισε το Europa League και θα μας κάνει επίσης να κερδίσουμε το Conference φέτος.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις συνομιλίες που είχε με Γιόβετιτς και Καγεχόν για τη Φιορεντίνα: «Μίλησα με τον Γιόβετιτς αλλά και με τον (Χοσέ) Καγεχόν (Γρανάδα), μου είπαν για την ιταλική ομάδα και τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε. Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα και να ελπίζουμε να κερδίσουμε. Ο Νίκο Γκονσάλες; Με ομάδες αυτού του επιπέδου αντιμετωπίζεις παίκτες αυτού του επιπέδου, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε συλλογική δουλειά, να βοηθήσουμε τον συμπαίκτη μας και να θυσιαζόμαστε. Η Άστον Βίλα είχε επίσης σπουδαίους παίκτες…»

Tagged