Κατηγορηματική διάψευση της Μπάγερν – «Ο Τούχελ δεν μίλησε για τον Τσάβι και τον διάδοχό του»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Η Μπάγερν με σχετική ενημέρωση φρόντισε να σταματήσει τα όσα κυκλοφόρησαν χθες περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα από τον Τούχελ.

 

«Δεν μίλησε ποτέ για τον Τσάβι και τον διάδοχό του»… Η Μπάγερν φρόντισε να βάλει ένα τέλος στη φήμη που κυκλοφόρησε χθες σχετικά με το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα από τον Τούχελ.

Σε σχετική ενημέρωση – διάψευση επισημαίνει ότι ο προπονητής της ποτέ δεν αναφέρθηκε στο θέμα της αποχώρησης του Τσάβι από την Μπάρτσα.

«Ο προπονητής μας Τόμας Τούχελ ρωτήθηκε από τους υποστηρικτές την Κυριακή ως μέρος μιας επίσκεψης σε φαν κλαμπ για την προπονητική του καριέρα και τις προηγούμενες εμπειρίες του στο εξωτερικό σε Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι, και φυσικά έδωσε πληροφορίες για αυτό κατά τη διάρκεια της συζήτησης». Απάντησε επίσης σε γενικές ερωτήσεις οπαδών σχετικά με την Ισπανία ως ποδοσφαιρική χώρα. Ποτέ δεν μίλησε για τον Τσάβι Ερνάντεθ και τον διάδοχό του, όπως ψευδώς διαδόθηκε στη συνέχεια. Δεν θα δεχόμαστε πλέον τέτοιες μη πραγματικές δηλώσεις εναντίον του προπονητή μας, οι οποίες προέρχονται πάντα από την ίδια πηγή», αναφέρει η γερμανική ομάδα.

 

Tagged