Κατερίνα Ζαρίφη για Ελένη Μενεγάκη: «Κάνει κύκλους στα πράγματα που κάνει»

Κουτσομπολιό

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και στα πράγματα που έχει υιοθετήσει από τη μακρόχρονη συνεργασία τους.

«Με την Ελένη Μενεγάκη ήμασταν 12 χρόνια παρέα. Η μενεγάκειος σχολή είναι αξεπέραστη. Εγώ το είχα πει ότι η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να διδάσκεται στην Πάντειο, στα Μ.Μ.Ε. για το πως ένας άνθρωπος χτίζει μία τόσο στέρεα καριέρα. Εγώ από την Ελένη έχω πάρει πολλά. Επειδή είναι μία σκορπίνα, η οποία δεν είναι ότι δεν με νοιάζει, αλλά έχω τον έλεγχο.

Αυτό που έχω πάρει είναι ότι μου έλεγε ότι θα κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά θα φροντίσεις τον εαυτό σου. Δηλαδή τρέσες, βλεφαρίδα, lip gloss, τα έμαθα όλα από την Ελένη Μενεγάκη και για την ισορροπία που πρέπει να έχεις στην προσωπική σου ζωή για να βαδίσει καλά και η επαγγελματική», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ακούγεται ότι θα πάει πρωινή ζώνη; Ουδέποτε. Δεν νομίζω ότι θα το κάνει. Πιστεύω ότι η Ελένη κάνει κύκλους στα πράγματα που κάνει. Πιθανότερο και προσωπικό μου γούστο είναι ότι θα ήθελα πάρα πολύ να τη δω σε βραδινό. Σε κάτι που το κάνει όπως θέλει με τον δικό της τρόπο. Πρωινή ζώνη με τίποτα», πρόσθεσε η Κατερίνα Ζαρίφη.