Καστελάνι: «Είμαστε έτοιμοι, όλη η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση!»

Άλλα Σπορ Ειδήσεις

Στους ρυθμούς των τελικών της Volley League κόντρα στον Παναθηναϊκό, κινούνται τα πάντα στην Κυπελλούχο ομάδα του Ολυμπιακού. Με τον Ντανιέλ Καστελάνι να εστιάζει στην πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του όλο το διάστημα που προηγήθηκε

Ντανιέλ Καστελάνι: «Ξεκινάει η καλύτερη περίοδος της σεζόν, οι τελικοί. Δουλέψαμε καλά, τις τελευταίες 10 ημέρες. Είχαμε χρόνο για αποθεραπεία, χρόνο για να δουλέψουμε την φυσική μας κατάσταση. Όλη η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαστε έτοιμοι, να ξεκινήσουμε τους τελικούς. Ξέρουμε, ότι ο πρώτος αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Το ηθικό, η προπόνηση, η απόδοση στην προπόνηση ήταν όπως πρέπει. Είμαι αισιόδοξος για την τελική φάση».
Από την πλευρά του ο Γκουστάβο Μπονάτο τόνισε: «Αύριο, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το πρώτο της σειράς των τελικών, που κρίνεται στις τρεις νίκες. Έχω παίξει στην έδρα τους, γνωρίζω και εγώ και η ομάδα πως θα είναι. Ωστόσο, έχουμε προπονηθεί πολύ καλά, είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά. Είναι ένας δύσκολος αγώνας, είναι σημαντικό που είναι ο πρώτος και πρέπει να τα δώσουμε όλα, για να κερδίσουμε, να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Προπονηθήκαμε καλά, την τελευταία εβδομάδα, δουλέψαμε πολύ και είμαστε δυνατοί και πνευματικά».

Tagged