Καρτάλ: «Ξέρουμε τη δύναμη του Ολυμπιακού»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Με απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών που κρύβει η αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώνει η Φενέρμπαχτσε την προετοιμασία της
Με τον τεχνικό της τουρκικής ομάδας Ισμαΐλ Καρτάλ να αναφέρει ότι έχει έτοιμα τα πλάνα του για κάθε ενδεχόμενο την ώρα του αγώνα.
«Κάθε ματς έχει διαφορετική ιστορία. Δουλέψαμε με τους παίκτες μας. Θέλουμε να φύγουμε από τον αυριανό αγώνα με ένα καλό αποτέλεσμα, αντάξιο της ιστορίας της Φενέρμπαχτσε. Ξέρουμε τι είδους παιχνίδι θα παίξει ο αντίπαλός μας. Τα σχέδιά μας είναι έτοιμα για κάθε ενδεχόμενο.
Ξέρουμε τη δύναμη του Ολυμπιακού. Είναι ένας σύλλογος με σημαντική θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γνωρίζουμε καλά τα δυνατά σημεία των αντιπάλων μας, αλλά θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας ατού και να επιστρέψουμε στην έδρα μας με ένα καλό σκορ, ώστε να πάρουμε εκεί την πρόκριση.
Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο. Ο σύλλογος έκανε μια κίνηση αντίδρασης για να δείξουμε πως απαιτούμε δικαιοσύνη. Αν θέλουμε να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο της χώρας, θα πρέπει ο καθένας να κάνει αυτό που του αναλογεί. Τώρα έχουμε το μυαλό μας στους αγώνες αυτούς», τόνισε μεταξύ άλλων.

Tagged