Κάρμο: «Θα μας δώσει ώθηση ο κόσμος!»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

 

Την υπόσχεση πως άπαντες θα δώσουν ό,τι μπορούν ώστε να κάνουν τον κόσμο χαρούμενο στον αγώνα με τη Φερεντσβάρος, έδωσε ο Νταβίντ Κάρμο.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στα «θέλω» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όπως τα έχει αντιληφθεί μέσα από τις πρώτες προπονήσεις.

«Έχω παίξει αρκετές φορές στην Ευρώπη. Τώρα είμαι στον Ολυμπιακό και είμαι συγκεντρωμένος εδώ, θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά, με την εμπειρία μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Κάρμο.

Τι μπορεί να υποσχεθεί στον κόσμο για το αυριανό ματς: «Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι ο 12ος παίκτης και θα μας δώσει ώθηση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θέλουμε αύριο βράδυ να γυρίσουμε όλοι χαρούμενοι στα σπίτια μας».

Για την φιλοσοφία του Μεντιλίμπαρ: «Έχω καταλάβει πως πάντα θα παίζουμε για τη νίκη, θα παίζουμε επιθετικά, θα πρεσάρουμε ψηλά, να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Σεβόμαστε τις επιθυμίες του και θα παίζουμε πάντα μα πάντα για τη νίκη».

 

Tagged