Καρφιά της Ελισάβετ Σπανού για την Ιωάννα Τούνη

Κουτσομπολιό

Η Ελισάβετ Σπανού διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, αφού όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» για τις αλλαγές που βλέπει στο σώμα της, ενώ σχολίασε και τα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη για τις δυσκολίες του επαγγέλματος της influencer και την απάντησή της στον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Αρχικά, η Ελισάβετ Σπανού είπε: «Είμαι από τις τυχερές που στο πρόσωπο δεν έχω πρηστεί, αλλά έχω πάρει 6,5 κιλά μέχρι τώρα. Στα πόδια μου εγώ βλέπω αισθητή διαφορά και η κοιλιά μου κάθε εβδομάδα τώρα, μεγαλώνει πολύ».

Στην συνέχεια, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε: «Σε αναπαραγωγή είδα τι είπε ο κύριος Σεργουλόπουλος, ο οποίος με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, με ενδιαφέρει η άποψή του και είδα το βίντεό του. Υπάρχουν οι influencers που τους γνωρίζουμε μέσω της τηλεόρασης, που είναι τηλεοπτικές περσόνες, αθλητές, άνθρωποι που έχουν κάνει κάτι και τους θαυμάζουμε γιατί θέλουμε να τους μοιάσουμε και υπάρχουν και influencers που υφίστανται γιατί άνοιξαν διάπλατα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και του σπιτιού τους, την κλειδαρότρυπα. Αυτοί λοιπόν οι influencers προσωπικά δε μου ταιριάζουν και δεν τους ακολουθώ κιόλας. Δε μπορούν να με επηρεάσουν σε κάτι. Για να με επηρεάσεις πρέπει να σε πιστεύω ή να σε θαυμάζω».

Ακόμη, η Ελισάβετ Σπανού πρόσθεσε: «Τώρα για το αν η δουλειά της influencer – μητέρας – επιχειρηματία είναι δύσκολη, πιο κατάλληλη θα ήταν να μας απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα αν προτιμά να βιοπορίζεται βγάζοντας βίντεο από το σπίτι της και κάνοντας ταξίδια με το παιδάκι της για να μαζέψει υλικό ή προτιμά να ξυπνά κάθε πρωί, να πηγαίνει στη δουλειά της, να γυρίζει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και να αφήνει και το παιδί της κάπου αλλού όταν εργάζεται. Μια τέτοια μητέρα είναι πιο κατάλληλη να μας απαντήσει για το πόσο κουραστική της ακούγεται η δουλειά της influencer.

Την Ιωάννα Τούνη την απασχολεί μάλλον πολλή ώρα η δουλειά της και δεν έχει χρόνο να παρακολουθήσει τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο. Νομίζω ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος δε χρειάζεται να δώσει εξετάσεις και να απαντήσει τι επαγγέλλεται».

Τέλος, η Ελισάβετ Σπανού σχολίασε και το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους: «Άνθρωποι σαν τον κύριο Νταλάρα για μένα, είναι στο απυρόβλητο. Ο άνθρωπος είναι η ελληνική μουσική ιστορία. Είναι ο τρόπος του εριστικός κι αυτό το έχουμε δει επί εποχές Πανούση. Είναι ο τρόπος του τέτοιος. Έπιασε ένα ευρύτερο θέμα, το καυτηρίασε με όχι τον κομψότερο τρόπο, αλλά έχουμε φτάσει σε σημείο να μη μπορεί κανείς να πει την άποψή του. Κακώς εκφράστηκε έτσι αλλά αυτή είναι η γνώμη του.

Οι δημοσιογράφοι είναι παρεμβατικοί μερικές φορές. Υπάρχουν ρεπόρτερ που είναι πιεστικοί, το έχω δει από αυτά που παρακολουθώ στην τηλεόραση. Προφανώς αυτά τους λένε να κάνουν, γιατί και το να φέρεις τον άλλον στο όριό του και να αντιδράσει σπασμωδικά, είναι μια είδηση. Το κάνουν πολλοί και είναι πιεστικό».