Καραπαπάς: «Ο Ολυμπιακός θέλει ο τελικός του Conference League να είναι γιορτή! Η ΕΠΟ στενοχωρήθηκε που προκριθήκαμε!»»

"Κοριός" στα Αποδυτήρια Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο Το Θέμα της Ημέρας

Ο Ολυμπιακός νωρίτερα παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας του για τη νέα σεζόν, καθώς επίσης και το νέο σήμα για την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή του.
Ο Κώστας Καραπαπάς μεταξύ άλλων μίλησε και για τον τελικό του Europa Conference League τονίζοντας πως οι Πειραιώτες θέλουν να είναι γιορτή, ενώ ανέφερε πως η ΕΠΟ στεναχωρήθηκε που προκρίθηκε ο Ολυμπιακός.
Διαβάστε παρακάτω:
Για τον τελικό: «Στο Καραϊσκάκης θα υπάρχουν νέοι χώροι όπως fan zone για τους οπαδούς γύρω από το γήπεδο αλλά μέσα γίνονται έργα. Εμείς κάθε χρόνο κάνουμε μία επένδυση κοντά στο μισό εκατομμύριο για την αλλαγή χλωτάποητα. Αλλάζουν πράγματα μέσα και έξω από το γήπεδο. Το γήπεδο δεν μπορεί να είναι διαθέσιμο στις 29 Μαΐου γιατί θα ξεκινήσουν έργα. Έχουμε συμφωνήσει με τον Πειραιά θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες στο Δημαρχείο, στη Ζέα και στα Καμίνια όπου ο κόσμος θα μπορέσει να δει το παιχνίδι. Έχει γίνει μία τεράστια προσφορά από τον κ. Μαρινάκη ώστε να δει ο κόσμος τον τελικό από το Mega. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να νικήσουμε.
Προκριθήκαμε 9 Μαΐου και στις 10 Μαΐου στείλαμε έγγραφο να πάρουμε όποια σουίτα ή θέσεις υπάρχουν διαθέσιμες. Δεν ζητήσαμε να μας τα δώσουν αλλά να τα αγοράσουμε για να τα διαθέσουμε στον κόσμο του Ολυμπιακού. Κάναμε έναν τεράστιο αγώνα, έγινε μία προεργασία και να βρεθούν στον τελικό όσο περισσότεροι άνθρωποι που στηρίζουν τον Ολυμπιακού. Να μην βρίσκονται εκεί παρτάκιδες που θα πάνε πρώτη φορά γήπεδο. Στο τέλος αναγκαστικά έγινε κλήρωση γιατί δεν έβγαινε ο αριθμός. Θα έρθουν παλιοί ποδοσφαιριστές, παλιοί προπονητές του Ολυμπιακού, άνθρωποι της Ακαδημίας, οικογένειας των παικτών, υπάλληλοι της ομάδας.
Υπάρχει η κατηγορία της Ομοσπονδίας που αντί να στηρίξει την ομάδα της χώρας, που καταλαβαίνω ότι στεναχωρήθηκε αλλά πρέπει να το προσπεράσει. Δεν ζητήσαμε κάτι παράλογο. Από την πρώτη μέρα ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ούτε ζημιά θα γίνει, το λένε και οι οπαδοί. Η στάση του Ολυμπιακού είναι να γίνει μία γιορτή. Στις 10 Μαΐου στείλαμε επιστολή στην ΕΠΟ. Το αποτέλεσμα ήταν να μάθουμε πως ο κ. Φιλιπούσης, πήραν 1500 εισιτήρια και τα μοίρασαν κατά το δοκούν. Πούλησαν 10.000 μία σουίτα και εκείνος την πούλησε 100.000, δηλαδή 90.000 χάθηκαν και τότε άρχισαν οι ευθύνες. Ο Ολυμπιακός δεν ρωτήθηκε καν σουίτα, πήρε η ΑΕΚ, δεν πήρε η Φιορεντίνα, πήρε ο Μαρτζούκος που τον έκαναν πρόεδρο της SL2. Αυτοί κάνουν κουμάντο και λένε που θα τις δώσει ο Φιλιππούσης αλλά λίγο τα προσχήματα. Υπάρχουν έσοδα που χάνονται. Οι σουίτες δόθηκαν χωρίς σύμβαση. Πως γίνεται αυτό; Ποιος το πληρώνει; Σας κάνει εντύπωση; όχι.

Tagged