Καπογιάννη: «Πήραμε πανάξια το Κύπελλο!»

Ειδήσεις Μπάσκετ

Η Ελένη Καπογιάννη μίλησε για την καλή προετοιμασία του Παναθηναϊκού, πνευματικά και αγωνιστικά, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ η MVP Τζίλιαν Αλέιν δήλωσε περήφανη για την ομάδα της, όπως και ο προπονητής των Εσπερίδων, Θάνος Σόφτσης.

Τζίλιαν Αλέιν (MVP τελικού): «Θέλω να πω πως είμαι περήφανη για την ομάδα μου, το προπονητικό τιμ και το σταφ. Η κόουτς μάς προετοίμασε πολύ καλά για το παιχνίδι. Όλες μας δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε εδώ».

Ελένη Καπογιάννη (προπονήτρια Παναθηναϊκού: «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτόν τον τίτλο. Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου γιατί ήταν απόλυτα συγκεντρωμένες από το πρώτο λεπτό. Η νίκη εκτός από τη θέληση αγαπά την προετοιμασία και σε αυτό το κομμάτι πήραμε πολύ καλό βαθμό. Αξίζουν συγχαρητήρια στις Εσπερίδες για την προσπάθεια και τη γενικότερη πορεία τους φέτος, καθώς είναι η τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος. Πήραμε πανάξια τη νίκη και τον τίτλο».

Θάνος Σόφτσης (προπονητής Εσπερίδων): «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Παναθηναϊκού, που είναι αήττητη φέτος και παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελένη Καπογιάννη. Αξίζουν όμως συγχαρητήρια στις Εσπερίδες, γιατί είματε στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και φτάσαμε στον τελικό. Οπότε μόνο περηφάνια για τα κορίτσια, Εύσημα αξίζουν και στη διοίκηση, που στηρίζει αυτή την προσπάθεια».

Tagged