Καλομοίρα: “Mετά τη Eurovision η ΕΡΤ ζήτησε να πληρώσω 800 ευρώ”

Κουτσομπολιό

«Μετά τη Eurovision γύρισα στο εστιατόριο των γονιών μου. Είχα πέσει σε κατάθλιψη», αποκάλυψε η Καλομοίρα για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό του 2008 με το «Secret Combination», καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

«Πάντα πάω με το ένστικτό μου. Τη βραδιά πριν την τελική υποβολή των τραγουδιών για τη Eurovision, είχα βάλει τα κλάματα σαν μωρό, γιατί αποφάσισα να τα αποσύρω. Δεν κατηγορώ κανέναν, ίσως φταίω κι εγώ αλλά πάντα πάω με το ένστικτό μου, κάτι μου έλεγε να μη τα στείλω. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή λάθος, το μέλλον θα δείξει», δηλώνει η Καλομοίρα.

«Όταν συμμετείχα στη Eurovision δε νομίζω ότι με δυσκόλεψε κάτι, γιατί μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, έτσι έχω μάθει, ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Είχαμε όλοι έναν στόχο. Για μένα, το πιο δύσκολο ήταν όταν γινόταν η διαδικασία επιλογής στην Ελλάδα», συμπληρώνει η τραγουδίστρια στην κάμερα του ALPHA.

«Μετά τη Eurovision γύρισα στο εστιατόριο των γονιών μου. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Μου είχαν ζητήσει να πληρώσω 800 ευρώ για το ξενοδοχείο που έμενα για τη Eurovision. Δεν θα το ξεχάσω αυτό αλλά δε θέλω να θάψω κανέναν. Να είναι καλά όλοι. Δεν νομίζω ότι έφταιγε η ΕΡΤ, ίσως ευθυνόταν ο άνθρωπος της ΕΡΤ», αποκαλύπτει για πρώτη φορά στη συνέχεια η Καλομοίρα.