Ιωάννα Μαλέσκου: «Πλήρωνα ταξιτζή για να μου μετράει αποστάσεις και να βρω σπίτι στην Αθήνα»

Κουτσομπολιό

Καλεσμένη στην εκπομπή «Status» ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μίλησε για την απόφαση να αφήσει την Κρήτη για να δοκιμαστεί τηλεοπτικά στην Αθήνα.

«Ήταν δύσκολες μέρες. Αυτή την μετάβαση (σ.σ. από την Κρήτη στην Αθήνα) αλλιώς την είχα φανταστεί, αλλιώς έβλεπα να εξελίσσεται και κάπου ένιωθα λίγο έξω από τα νερά μου. Γιατί ξεκινάς κάτι καινούργιο, σε ένα πολύ περιορισμένο χρόνο έχοντας στη διάθεση σου ελάχιστες μέρες. Μεγάλο κεφάλαιο αυτό. Τέλος Ιουλίου τελείωσε η εκπομπή στην Κρήτη, έπρεπε να φύγω και 31 Αυγούστου έκανα πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Οι μέρες που είχα στη διάθεση μου ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Να βρω σπίτι, να αλλάξω γενικώς τη ζωή μου και ταυτόχρονα να ξεκινήσω κάτι καινούργιο με νέους ανθρώπους, συνεργάτες που σε μεγάλο βαθμό και εκείνοι ξεκινούσαν αυτή την ευθύνη που είχαν τότε σε άλλα πόστα. Όλοι μαζί ξεκινήσαμε με πολύ καλή διάθεση», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε: «Επειδή δεν είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα του σπιτιού, ισχύει ότι πλήρωνα ταξιτζή για να μετράει τις αποστάσεις από τα σπίτια που ήταν να νοικιάσω. Φαντάσου ότι είμαι στην Κρήτη, έχω τόσα πράγματα που με αγχώνουν, να κάνω μετακομίσεις, να μαζέψω τα κομμάτια μου και ταυτόχρονα έπρεπε να βρω τι σπίτια εξυπηρετούν. Είχα τον άνθρωπο που έτυχε να με πηγαινοφέρνει στο αεροδρόμιο, τον είχα επιφορτίσει να δω τις αποστάσεις, να δω τα σπίτια… Τελικά κατέληξα σε ένα σπίτι που ήταν κοντά αλλά δεν ήταν το περιβάλλον που μου έκανε καλό».

«Αντίκρισα όμως και συνάντησα κάτι διαφορετικό από αυτό το οποίο ανέμενα. Γιατί, ναι μεν με κάποιο τρόπο απασχολούσα και συζητήθηκε το όνομα μου σε έναν μεγάλο βαθμό όσο ήμουν ακόμα στην Κρήτη, χωρίς όμως να το επιδιώξω ή να φανταστώ πως θα εξελισσόταν όλο αυτό. Ερχόμενη εδώ αντικρύζω κάτι καινούργιο, το οποίο προφανώς ήταν σε άλλο μέγεθος και άλλες ήταν οι διαστάσεις που λάμβανε γιατί δεν είχα προετοιμαστεί πως είναι δημόσια να πρέπει να απαντήσεις για πράγματα τόσο άμεσα», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου για την αρνητική κριτική.

«Επειδή έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, όταν έκλεινε η πόρτα του σπιτιού μου σκεφτόμουν πάρα πολλά πράγματα. Δεν τα σκεφτόμουν όμως δυνατά γιατί ξέρω ότι ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος που, αν τα αρθρώσω πόσω μάλλον αν τα πω κάπου, πάντα με τρόμαζε ότι μπορεί να με ποτίσει», κατέληξε η παρουσιάστρια.