Ιωάννα Μαλέσκου: Η επική της αντίδραση σε ερώτηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κουτσομπολιό

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε δηλώσεις το πρωί της Τετάρτης 8/5 στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή και την παρουσίαση του «Tv Queen» στο Open.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλώντας για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της και τις αλλαγές στη ζωής της ως νέα μητέρα, αποκάλυψε την αντίδραση της μικρής της όταν την είδε στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Σαν ψέμα μου φαίνεται που πέρασε ένας χρόνος. Σαν ψέμα γιατί το έχω τόσο έντονο, από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή μας και μετά, αλλά και ταυτόχρονα μια αίσθηση σαν να υπήρχε πάντα μαζί μου.

Σαν να έχω μεγαλύτερο παιδάκι νιώθω. Στην πρεμιέρα βάλανε να με δει λίγο και άκουσε τη φωνή μου και άρχισε να κλαίει γιατί κατάλαβε ότι δεν είμαι μαζί της. Όταν με ακούει και δεν είμαστε μαζί την πιάνει ένα τέτοιο πράγμα».

Στην συνέχεια, σε ερώτηση που δέχτηκε για τη δήλωση του Λάκη Γαβαλά ότι αρχικά είχε προταθεί το «Tv Queen» στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Τι συζητάμε τώρα… περσινά ξινά σταφύλια. Δεν έχω ιδέα σε ποιον είχε προταθεί και γενικώς σημασία στα προγράμματα δεν έχει ποιον σκέφτονται και ποιον προτείνουν, αλλά σε ποιον τελικά καταλήγει να ανατεθεί κάτι».

Τέλος, για τις φήμες που τη θέλουν από την επόμενη σεζόν να κάνει πρωινή εκπομπή δίπλα στον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για την επόμενη σεζόν. Όλα αλλάζουν στην τηλεόραση και για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος».