Ιδιαίτερη συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο της Θύρας 7

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Συμπληρώνονται σήμερα αισίως 43 χρόνια από την μαύρη ημέρα της μεγαλύτερης τραγωδίας που έχει βιώσει ο ελληνικός αθλητισμός. Τα 21 θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 ήταν, είναι και θα είναι για πάντα εδώ με τις ψυχές τους δίπλα μας

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 8/2, τελέστηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, το καθιερωμένο μνημόσυνο, στη μνήμη των 21 αδικοχαμένων θυμάτων, στην τραγωδία της Θύρας 7.

 

Για άλλη μια χρονιά τα ονόματα των 21 αδικοχαμένων θυμάτων, ακούστηκαν δυνατά στο μνημείο στο Καραϊσκάκη. Και όλοι φώναξαν με βροντερό τρόπο παρών!

Άπαντες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων και απέτισαν φόρο τιμής, ανήμερα της συμπλήρωσης 43 ετών από τη «μαύρη» μέρα της ανείπωτης τραγωδίας.

Η συγκίνηση ήταν έντονη, με τους οπαδούς, μάλιστα, να φωνάζουν ένα από τα γνωστά συνθήματα της ομάδας κατά την αναχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και των παικτών από το μνημείο που έχει αφιερωθεί στη μνήμη των θυμάτων.

 

Τα θύματα τίμησαν o ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τους Αντιπροέδρους Κώστα Καραπαπά, Μιχάλη Κουντούρη. Ο ηγέτης του μπασκετικού Ολυμπιακού, Γιώργος Αγγελόπουλος και ο GM Νίκος Λεπενιώτης. Όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού, πέραν του μπασκετικού των Ανδρών, λόγω του αποψινού ματς με την Βαλένθια.

Tagged