Η “φαρμακερή” ατάκα του Παναγιώτη Ψωμιάδη – «Έπεσα σε αδελφάτο»

Κουτσομπολιό

«Πανικός» επικράτησε με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στην σημερινή εκπομπή «Πρωινό» στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

«Ποια ίσα δικαιώματα» διερωτούνταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κυμματίζοντας και μια μικρή ελληνική σημαία την ίδια στιγμή, με τον Τάσο Τεργιάκη να του λέει πως «Ούτε εγώ με τη γυναίκα μου ρωτήσαμε τα παιδιά μας. Είναι μια καραμέλα αυτή. Τα δικά μας τα παιδιά τα ρωτήσαμε εμείς που είμαστε οι ”κανονικοί” υποτίθεται, δεν τα ρωτήσαμε. Και τα φέραμε στον κόσμο και μπορεί να περάσουν καλά, μπορεί και να δυστυχήσουν».

Τότε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απάντησε: «Εντάξει έπεσα σε αδελφάτο, δεν πειράζει», για να ξεσπάσει… θύελλα αντιδράσεων από το υπόλοιπο πάνελ.

«Είμαι παντρεμένος με δυο παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ», απάντησε ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη φώναξε «ντροπή», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Δεν το αφήνω να περάσει έτσι. Δεν μπορείτε να χαρακτηρίζεται αδερφάτο υποτιμητικά, λες και οι αδερφές είναι κάτι κατώτερο, οι ομοφυλόφιλοι τέλος πάντων. Όταν λέτε ότι “έπεσα σε αδελφάτο” δεν μας σέβεστε».

Ενώ, ο Ψωμιάδης έλεγε «εγώ σας σέβομαι, εσείς γιατί δεν με σέβεστε όταν μιλάω;».