Η Εύη Δρούτσα εξομολογείται: «Ξέρεις τι είναι να πας ένα βράδυ με έναν άνθρωπο και να μείνεις έγκυος…»

Κουτσομπολιό

Καλεσμένη στο «The 2Night Show”» η γνωστή στιχουργός, Εύη Δρούτσα, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή και τον ρόλο της ως μητέρα από νεαρή ηλικία.

«Μόνη μου μεγάλωσα το παιδί μου, δεν ήταν εύκολο. Τώρα απελευθερώθηκα. Δεν με φλερτάρουν τώρα, αλλά δεν πολύ βγαίνω. Οι άντρες δεν θέλουν γυναίκες με τόση προσωπικότητα. Πότε πότε είμαι γυναίκα, αλλά καμιά φορά είμαι και ο Τσεβάς ο Τέγκουλας.

Έμεινα έγκυος τυχαία. Αυτό το τυχαία με τρέλανε. Ξέρεις τι είναι να πας ένα βράδυ με έναν άνθρωπο, να μείνεις έγκυος, να είσαι 4μιση μηνών και να μην το έχεις πάρει είδηση; Ήμουν 19, γέννησα το παιδί μου, παρααφοσιώθηκα και ξαφνικά μου ήρθε ο στίχος, χωρίς να σκέφτομαι ποτέ ότι θέλω να γράψω στίχους», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

Μιλώντας για τα τραγούδια που έχει γράψει, αλλά και για τον χωρισμό της, η Εύη Δρούτσα τόνισε:

«Δεν είναι η αιτία που έγραφα τραγουδάρες ότι ήμουν πληγωμένος. “Ο δικός μου ο δρόμος” είναι πραγματικά λόγια, δικά μου. Δεν σκέφτηκα τη δική μου ζωή. Όταν χώρισα με τον άντρα μου είχα γράψει στη Μαντώ, μπήκα μέσα και του είπα “χωρίζουμε, φύγε”. Δεν μετανιώνω ποτέ που χώρισα, ούτε για τις αποφάσεις μετά. Μετάνιωσα για όσα έκανα, δεν έπρεπε να τα έχω κάνει. Πολλές φορές η πολλή αγάπη φέρνει την καταστροφή».