Η ενίσχυση της διμερούς αμυντικής συνεργασίας στη συνάντηση του Ν. Δένδια με τον Γερμανό υφυπουργό Άμυνας

Ειδήσεις

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας υποδέχθηκε στο υπουργείο, σήμερα, Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, τον υφυπουργό Άμυνας της Γερμανίας Γενς Πλότνερ.

Με ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Χ ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι με τον κ. Πλότνερ συνδέονται και με «προσωπική φιλία, από την παρουσία του ως πρέσβη στην Ελλάδα».

«Σε συνέχεια και της πρόσφατης συνάντησής μου με τον υπουργό Άμυνας της Γερμανίας Μπόρις Πιστόριους, με τον κ. Πλότνερ συζητήσαμε περαιτέρω τρόπους ενίσχυσης της διμερούς μας αμυντικής συνεργασίας» υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Ανταλλάξαμε επίσης απόψεις για τις διεθνείς και περιφερειακές προκλήσεις ασφαλείας» κατέληξε ο κ. Δένδιας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged