Η Μπάγια Αντωνοπούλου αποκαλύπτει για τον Γιώργο Παπαδάκη: «Τσακωθήκαμε κι έφυγα»

Κουτσομπολιό

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σού» ήταν η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή.

«Χτύπησε το τηλέφωνό μου για να επιστρέψω στην πρωινή ενημέρωση, αλλά δεν θα το κάνω. Έχω κάνει φαντάρος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο το ωράριο. Είναι πάρα πολλές οι ώρες, πάρα πολλή η πίεση. Μου άρεσε όταν το έκανα αλλά ήταν για πιο μικρή ηλικία, τώρα δεν το αντέχω. Έχω κλείσει μόνη μου την πόρτα», είπε αρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό διαζύγιο του Γιώργου Παπαδάκη με την Μαρία Αναστασοπούλου, η Μπάγια Αναστασοπούλου ανέφερε:

«Το “διαζύγιο” ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου δεν μου έκανε εντύπωση. Ο Γιώργος είναι one man band, δεν έχει συμπαρουσιαστές, του αξίζει να είναι εκεί. Εγώ τσακώθηκα με τον Γιώργο κι έφυγα. Κανείς δεν μπορεί να φτάσει εκεί που είναι αυτός».

«Είναι μια εκπομπή που έχει πάρα πολλές απαιτήσεις και κάποια πράγματα θέλουν πολύ γερό στομάχι. Ήμουν πιο μικρή τότε, τα έπαιρνα πιο προσωπικά τα πράγματα κι έφυγα με ένταση. Πριν κάνα μήνα έβλεπα την εκπομπή και του έστειλα μήνυμα και του είπα “Καλημέρα Ελλάδα” και μου απάντησε ευχαριστώ! Ήταν η πρώτη φορά που μιλήσαμε από τότε», κατέληξε η Μπάγια.