Γιώργος Μαζωνάκης – Ανακοίνωση κόλαφος: «Μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου ανθρώπους»

Κουτσομπολιό

H ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Δελτίο Τύπου από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του απέστειλε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε προθεσμία στην προηγούμενη εταιρία που διαχειριζόταν τη καλλιτεχνική του πορεία να παραδώσει όλα τα στοιχεία της οικονομικής της δραστηριότητας, αφήνοντας παράλληλα βαρείς χαρακτηρισμούς για την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, με την οποία έχουν έρθει σε αντιδικία το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά:

«Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων όλων της εταιρίας μου από την απελθούσα διοίκηση. Εάν παρέλθει άπρακτη αυτή η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων. Γιώργος Μαζωνάκης.

Υ.Γ.: Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου και να ανακαλύπτεις πως εκείνοι μόνο έτσι δεν σε είδαν, παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης.»