Γιώργος Λιάγκας: «Δεν υπάρχει σωτηρία, χίλıες φορές να παίζω τον παλαıοχριστιανό και την Καινούργιου με τη Μπάρκα»

Κουτσομπολιό

Με αφορμή ένα σχόλιο που άκουσε, σχετικά με το γεγονός ότι παίζει πολύ στην εκπομπή του τον παλαιοχριστιανό, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε σήμερα στον αέρα της εκπομπής του.
«Άκουσα να σχολιάζεται κάπου αυτό που είπα, ότι ο παλαιοχριστιανός είναι πρόσωπο της επικαιρότητας. Ποτέ δεν είπε κανείς ότι το θέμα με τον παλαιοχριστιανό είναι πιο σημαντικό από τα Τέμπη. Θα ήταν ντροπή και μόνο να το σκεφτούμε. Δεν συγκρίνονται. Το ένα είναι εθνική τραγωδία και το άλλο απλά ένα θέμα της επικαιρότητας. Κάνουν κριτική άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τα Τέμπη. Κάνουν κριτική σε εμένα, σε αυτή εδώ την εκπομπή, ειλικρινά τσαντίζομαι…», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Η εκπομπή αυτή ήταν μονοθεματική για δύο μήνες, ασχολιόταν μόνο με τα Τέμπη. Ήταν η μόνη εκπομπή, το τελευταίο προπύργιο. Και μας κάνετε κριτική ότι παίζουμε τον παλαιοχριστιανό; Θα τον παίξουμε και δεν θα δώσω αναφορά σε κανέναν. Ντροοπή, άνθρωποι που δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ και κουνάτε δάχτυλο. Γράφατε μπράβο στον τραγικό που κατατρόπωσε τον Λιάγκα, αυτή είναι η χώρα μας».

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε κλείνοντας το θέμα: «Μη φωνάζετε γιατί είναι ένα μπου….λο η χώρα μας. Χίλιες φορές να παίζω τον παλαιοχριστιανό και την Καίνουργιου με τη Μπάρκα. Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα. Και που τα λέμε, τα ακούει κανείς; Φταίμε εμείς που τα λέμε. Να μην τα λέμε, να παίζουμε lifestyle, Survivor και τον Νίκο Κοκλώνη τον φίλο μου, J2US».