Γιώργος Αρσενάκος για Ελένη Φουρέιρα: «Περηφάνια για μία τόσο σπουδαία στιγμή που έκανε στάση στο μουσικό μας ταξίδι»

Κουτσομπολιό

Η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Τετάρτης 24/3 έζησε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη απονομή diamond album στην Ελλάδα, το οποίο της ανήκει.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και η εκρηκτική τραγουδίστρια παρέλαβε το διαμαντένιο άλμπουμ της με τίτλο «Poli_Ploki» που κυκλοφόρησε από την Panik Records.

Ο CEO της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος λίγες ημέρες αργότερα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να εκφράσει την αγάπη και την περηφάνια του για όσα έχει καταφέρει η εκρηκτική τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αρσενάκος έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Εάν με ρωτήσουν από τι φτιάχνεται ένα διαμάντι, τέσσερις λέξεις μου έρχονται στο μυαλό: “αγάπη, ευγνωμοσύνη, περηφάνια και πίστη”. Περηφάνια για μία τόσο σπουδαία στιγμή που έκανε στάση στο μουσικό μας ταξίδι! Ευγνωμοσύνη για όλο τον κόσμο που στηρίζει κάθε βήμα αυτής της διαδρομής!

Πιστοί ό ένας στον άλλον χωρίς να την χάνουμε ούτε λεπτό. Αγάπη για αυτό το κορίτσι, που έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις από τη χώρα μας με διαμαντένιο digital album!

Συνεχίζουμε δυνατά το μουσικό μας ταξίδι και να θυμάστε μπορεί ότι λάμπει να μην είναι χρυσός αλλά ότι λάμπει στην Panik Records είναι…διαμάντι».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε: