Γιαννούλης: «Έχω μιλήσει με ελληνικές ομάδες, δεν είναι προτεραιότητά μου ο επαναπατρισμός αυτή τη στιγμή»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο Το Θέμα της Ημέρας

Για το μέλλον του -και κατά πόσο αυτό συνδέεται με επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα- μίλησε ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο κανάλι «Betarades», ο διεθνής αριστερός μπακ ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το ενδιαφέρον που φαίνεται πως έχουν δείξει προς το πρόσωπό του οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός (ενώ το όνομά του έχει γραφτεί και για επιστροφή στον ΠΑΟΚ).

Ο 28χρονος άσος, λοιπόν, επιβεβαίωσε πως υπάρχει όντως υπάρχει ενδιαφέρον από Ελλάδα και πως έχει μιλήσει σχετικά με κάποιους ανθρώπους, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει οι εν λόγω συζητήσεις ακριβώς στο κομμάτι των προτάσεων.

Εξήγησε, δε, πως προτεραιότητά του αυτήν τη στιγμή είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό.

«Προτάσεις δεν έχω ακριβώς.Έχω ενδιαφέρον, έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους γενικότερα στην Ελλάδα απλά αυτό που έχω πει και έχω σκεφτεί είναι ότι δεν είναι προτεραιότητα μου να γυρίσω στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Θα κάτσω να συζητήσω μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα εδώ και θα σκεφτώ ποιο θα είναι το μέλλον. Είμαι σε μια καλή ηλικία ακόμα και έχω να δώσω πολλά πιστεύω οπότε θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα να συνεχίσω στο εξωτερικό αλλά δεν έρχονται τα πράγματα πάντα όπως τα θέλεις, δεν ξέρεις τι γίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής οπισθοφύλακας.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω συνέντευξη πραγματοποιήθηκε πριν ανακοινωθεί η αποχώρησή του από τη Νόριτς, με τον Έλληνα μπακ να έχει μείνει πλέον ελεύθερος.

Tagged