Γιάννης Ζουγανέλης: «Την περίοδο του διαζυγίου της Ελεωνόρας το κυνηγητό από τις κάμερες ήταν κακοποιητικό»

Κουτσομπολιό

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» και μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της κόρης του Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο, ενώ αποκάλυψε το σκηνικό της γνωριμίας του με τον θρυλικό Τζον Λένον στη Μύκονο.

Αρχικά, ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε για την περίοδο του διαζυγίου της Ελεονώρας Ζουγανέλη: «Έφαγα κυνηγητό από τους δημοσιογράφους μετά το διαζύγιο της κόρης μου και είναι κακοποιητικό αυτό. Όταν πας να ερμηνεύσεις κάτι στο θέατρο ή στη μουσική σκηνή και έρχεται ο άλλος και σε ρωτάει πράγματα που σε αποδιοργανώνουν. Δε έχω δικαίωμα να μιλάω για την κόρη μου. Με πίεσε αυτό. Δεν είμαι, επίσης, υπεύθυνος να μιλάω για την κόρη μου. Αισθάνθηκα άσχημα».

Στην συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής τόνισε για τον νυν σύντροφο της κόρης του: «Τον Νίκο Συρίγο τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια, είναι ένα «καθαρό» παιδί με ιδεολογικά χαρακτηριστικά. Έχει αυτονομηθεί και χαίρομαι που βλέπω την κόρη μου ευτυχισμένη στο πλάι του».

Τέλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης κατέληξε: «Ήμουν πολύ πιτσιρικάς και βλέπω στη Μύκονο τον Τζον Λένον. Ήμουν 10 χρονών παιδάκι και τα «χάνω». Πηγαίνω τότε σε ένα περίπτερο και αγοράζω μία φωτογραφική Kodak μιας χρήσεως και τον ρωτάω αν μπορούμε να βγούμε μια φωτογραφία. Μου λέει: what’s your name? Του λέω: Τζον. Α, μου λέει, έχουμε και το ίδιο όνομα».