«Φωτογράφισε» το Πανθεσσαλικό στάδιο ο Μπαλτάκος ως έδρα διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο «φωτογράφισε» ο Τάκης Μπαλτάκος ως το πιο πιθανό γήπεδο για να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε ότι το ΟΑΚΑ και το Καυτανζόγλειο είναι εκτός λόγω των προβλημάτων που έχουν, ωστόσο επεσήμανε ότι ο Αχιλλέας Μπέος ο δήμαρχος του Βόλου μπορεί να αποδεχθεί την τέλεση του αγώνα στο γήπεδο αυτό μόνο με την παρουσία μαθητών και παιδιών στις εξέδρες.
Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metrosport…
«Το πιο πιθανό είναι επειδή υπάρχουν προβλήματα με άλλα γήπεδα, να γίνει τελικός στον Βόλο με προϋποθέσεις που θέτει ο δήμαρχος, με παιδιά, μαθητές. Εφόσον πάμε στον Βόλο ο κύριος Μπέος είναι κατηγορηματικός για την μη παρουσία του κόσμου, οπότε για να μην γίνει μόνο με 100 άτομα έκαστος , θα τον κάνουμε με την παρουσία μαθητών και παιδιών στις εξέδρες. Δεν υπάρχει το Καυτατζόγλειο, το ΟΑΚΑ, δύο γήπεδα σταθμοί. Επίσης υπάρχει το Ηράκλειο, ένα καλό γήπεδο το οποίο όμως έχει πρόβλημα μετακίνησης για τους φιλάθλους. Δεν έχει κάτσει η μπίλια, αλλά πρέπει να γίνει συζήτηση και με τις ομάδες, ακόμα δεν τις γνωρίζουμε, όταν ολοκληρωθούν τα ημιτελικά θα συνεννοηθούμε και με αυτές. Βλέπετε το Καυτατζόγλειο το οποίο είναι εγκαταλειμμένο».
Για το ενδεχόμενο της OPAP Arena:
«Στην OPAP Arena δεν είναι εύκολο να γίνει, γιατί υπάρχει μετά από 10 ημέρες ο τελικός του Conference League και οποιαδήποτε ζημιά δεν θα προλάβει να επισκευαστεί. Επίσης , συζήτηση θα γίνει και με τον νέο δήμαρχο Λάρισας καθώς άλλαξε το καθεστώς».
Για το εξωτερικό:
«Υπήρχε το ενδεχόμενο του εξωτερικού, αλλά οι ομοσπονδίες εκεί σκέφτονται ότι λόγω των μεταναστών που υπάρχουν στις χώρες τους, αν γίνει μία φορά φοβούνται ότι θα το ζητάνε και άλλες».
Για τον κόσμο του Αρη που περιμένει χρόνια έναν τίτλο και θέλει να βρεθεί στο γήπεδο:
«Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση του Αρη το ίδιο βράδυ , για να δούμε τι θα γίνει»
Για τα μέτρα κατά της βίας:
«Δεν είμαι θετικός για την απόδοση των μέτρων, ίσα ίσα πιστεύω ότι όσο πιο αυστηρά τιμωρούνται οι ΠΑΕ τόσο ενισχύονται οι σύνδεσμοι. Πιστεύω ότι θα πρέπει να τιμωρείται ο ένοχος και όχι ο αθώος, να υπάρχει υποκειμενική ευθύνη και όχι αντικειμενική».
Για το ζήτημα της προεδρίας της ΕΠΟ:
«Τελειώνει το καλοκαίρι η θητεία μου, αλλά να ρωτήσετε τον Μάκη Γκαγκάτση ποιος θα είναι ο διάδοχος μου. Όταν είχε βγει ένα δημοσίευμα , είχα απαντήσει ότι θα είναι ένας θαυμάσιος πρόεδρος, με τις ευλογίες μου, θα είναι όμως μία απόφαση που θα πάρει ο ίδιος μαζί με τον κύριο Σαββίδη»

 

Tagged