Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν θα ξαναέκανα εκπομπή με τη Μαρία Μπακοδήμου»

Κουτσομπολιό

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα το πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24 και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης της ΕΡΤ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και δεν θα ήθελε να συνυπάρξει ξανά τηλεοπτικά με την Μαρία Μπακοδήμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν νομίζω ότι θα έκανα ξανά οτιδήποτε έχει να κάνει με μια πολύ μεγάλη επιτυχία του παρελθόντος. To βλέπεις γενικά όταν πας να κάνεις ένα revival σε κάτι ωραίο γιατί στη μνήμη των ανθρώπων έχει μείνει αυτή η νοσταλγία. Το να το ξαναδείς με ανθρώπους γερασμένους, δεν είναι το ίδιο. Οπότε δεν νομίζω ότι το brand name «Φώτης και Μαρία» μπορεί να ξαναγίνει όπως ήταν».

«Γιατί ήταν ένα brand name το οποίο υπήρχε, έκανε τον κύκλο του και σταμάτησε. . Ήταν ένα εμπορικό κομμάτι, μια εμπορική ονομασία, αν θέλεις. Με το να το ξαναφέρεις λοιπόν στην επιφάνεια, δεν θα δημιουργήσει τίποτα άλλο παρά μόνο σχόλια γύρω από το πως ήταν τότε και πως έγιναν σήμερα».