Φορτούνης τριετίας στο Λιμάνι! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμφώνησε να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε και να ηγηθεί στα 100 χρόνια

"Κοριός" στα Αποδυτήρια Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο Το Θέμα της Ημέρας

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του έχει κάνει υπερβάσεις με πιο χαρακτηριστική την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League σε βάρος της Άστον Βίλα.
Την ίδια στιγμή όμως παράλληλα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση όσον αφορά την χάραξη του σχεδιασμού του ρόστερ που θα παρουσιαστεί την επόμενη σεζόν όπου η πειραϊκή ομάδα θα γιορτάσει το κλείσιμο των 100 χρόνων από την ίδρυσή της.
Στην πειραϊκή ΠΑΕ ήδη έχουν κάνει την απαραίτητη προεργασία με μία πλειάδα παικτών που έχουν μπει στους τελευταίους μήνες των συμβολαίων τους. Η περίπτωση του Φορτούνη είναι ιδιαίτερη και σε κάθε περίπτωση μπαίνει σε ιδιαίτερο πλάνο. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, που έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα από τα τμήματα υποδομών, συμπληρώνει δεκαετία φέτος μετά την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους» μετά την τριετή του θητεία στην Καϊζερσλαόυτερν. Οι καταπληκτικές του εμφανίσεις αποτελούν οδηγό και … παράλληλα πυξίδα για το μέλλον. Οι άριστες σχέσεις του με τον Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται ότι διευκόλυναν αρκετά την ροή των συζητήσεων που έχουν γίνει και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών για νέο τριετές συμβόλαιο. Με τις ετήσιες απολαβές να ξεπερνούν τα 1,2 εκατ. ευρώ. Η ανακοίνωση της ανανέωσης συμβολαίου του 32χρονου Θεσσαλού άσου αναμένεται να γίνει μετά την διεξαγωγή του τελικού του Conference League με την Φιορεντίνα.

Tagged